Gyakran Feltett Kérdések

Hogyan lehet csatlakozni és milyen pénznemben lehet fizetni?

Csatlakozni dombor nyomásos visa vagy mastercard kártyával lehet. A befizetések és a jutalék kifizetése is dollárban történik egészen jövő év elejéig. A kifizetések a payoneer mastercard kártyára fognak megtörténni amit a csatlakozás után lehet megigényelni. Jövő év elejétől pedig a payoneer kártyát az euro alapú e-wallet fogja felválltani.

Milyen kompenzációs rendszert használ World Ventures?

World Ventures a bináris rendszert választotta  kompenzációs rendszerének. A jutalék kifizetések korlátlan mélységig kvalifikációs szintek alapján történnek ezzel is támogatva a csapat együttműködést és a csapatszellemet.

Mi a különbség World Ventures és más utazási hálózatépitő cég között?

A World Ventures által kinált álomutakat dreamtrips a Rovia nevezetű utazási ügynökség állitja össze, szervezi meg és koordinálja. Az utazások zökkenő mentes lezajlását pedig az utakon résztvevő utazási képviselők biztositják akikhez minden esetlegesen felmerölő problémával fordulhatnak a klubtagok. A Rovia utazási iroda World Ventures cég  része és nem egy kivülálló utazási cég.

Hogyan tud World Ventures ilyen kedvező árú utakat kinálni?

World Ventures vásárlóerejét és alku pozicióját klubtagjai számából nyeri ami jelenleg több mint 150,000 tag a világ 16 országából. Álomutak kinálatai klubtagjai növekedésének arányában növekednek és ezáltal egyre kedvezőbb árakat elérve. Az álomutak klubtagság arra ad lehetőséget, hogy kiskereskedelmi árak helyett nagyker áron tudjunk utazni.

Miért nincsen több Európai út a kinálatban?

World Ventures az első európai országot Angliát 2010 Januárjában nyitotta meg. Azóta Németország, Hollandia, Norvégia, Oroszország, Svérdország, Austria, és Magyarország is csatlakozott. Jelenleg a klubtagok legnagyobb többsége az USA-ban van de egyre rohamosabban növekednek klubtagjaik száma a világ összes többi országában is. Az álomutak kinálatok klubtagjaik arányában növekednek és állnak rendelkezésre az adott régióban. A közel jövőben egyre több európai út várható olyan gyorsaságú ütemben ahogy a különböző országok megnyilnak és World Ventures-Rovia felveszi a kapcsolatot a helyi szolgáltatókkal.

World Ventures az egy pilóta játék?

Pilóta játéknak minősülnek azok a tevékenységek melyekben csak pénzmozgás van termék vagy szolgáltatás eladása nélkül. A pilóta játékokban a jutalék kifizetése személyek beszervezése után törtánik úgymond fejpénzként mig a legális hálózatépitő cégeknél jutalék kifizetés csak termék eladás után keletkezik nem pedig személyek beszervezése után.  Struktúra felépitésük látványában hasonló piramis formájú ezért sokszor összetévesztik az emberek a legális elosztási formát egy illegális törvénytelen üzlettel.

Miért választotta World Ventures a Network Marketing vagy másnéven hálózatépitő elosztási formát?

Az internet elterjedése óta az emberek nagytöbbsége egyre kevesebb időt tölt a televizió előtt és egyre többet a számitógép előtt. Azok a cégek melyek ezt a trendet időben felismerték és hirdetési kampányukat a televizióból és újságokból a közösségi oldalakra irányitották rohamos fejlődésnek indultak ezzel is jelentős költségeket megtakaritva. World Ventures időben felismerte ezt a változó szokásrendet és terméke hirdetési és elosztási formájaként a Network Marketing hálózati elosztást választotta.

Mik a Lemondási Feltételek ha meggondolom magam és szeretném a teljes befizetett összeget visszakapni?

A megrendeléstől számitva 14 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse megtartja e üzleti pozicióját és klubtagságát. Amennyiben úgy dönt lemondja klubtagságát és üzleti pozicióját azt irásban a következő cimen tudja megtenni 14 napon belül. (Nem később mint 14-dik nap éjfélig) ) a teljes visszatérités érdekében.

 Levélben:

Worldventures

5360 Legacy Drive Bldg 1 Suite300

Plano, TX 75024

Fax: 001-972-767-4039

Emailben: csoperations@worldventures.com

2 hozzászólás

  1. Szeretnem megtudni, ha belepek es par nap mulva ugy dontok, megsem szeretnek sem tag, sem kepviselo lenni – hogyan tudok kilepni ? Termeszetesen a penzemet is szeretnem visszakapni.

Hozzászólás