Magyar és Nemzetközi vezetők

Tünde és Anthony Negron – U.S.A

Tünde és Anthony jelenleg az USA-ban Arizona államban élnek immár tiz éve. Mindketten magánvállalkozóként dolgoztak mikor megismerkedtek a World Ventures üzleti lehetőségével. Tünde ingatlan eladással, Anthony pedig mint masszőr dolgozott saját wellness szalonjában. Ami mindkettőjüket megfogta ebben az üzletben a fantasztikus utazási ajánlatok mellett annak a lehetősége, hogy végre passziv jövedelemre tehetnek szert amennyiben beleteszik mind az energiájukat, mind pedig szeretetüket az emberek segitésébe. Mivel egy hálózat felépitésének az az egyik feltétele, hogy emberekkel foglalkozunk igy a  személyes fejlődésre való törekvés elengedhetetlen. Mindketten elkötelezettek saját maguk folyamatos fejlődése mellett mind szakmailag, mind pedig személyileg.

Mottójuk: Mindig csak olyan mértékben kapjuk a lehetőségeket amilyen fejlettségi szinten vagyunk. Nincsen nagy probléma, amennyiben magasabb szintről tudjuk vizsgálni a helyzetet a probléma magától megoldódik. Minden csak egy lehetőség a növekedésre.

Mobil: 001/602-686-2286

Skype: tunde.negron

Email: tnt@Lotsoftravels.com

 

Potocnik Gitta – Magyarország

Gitta több mint húsz éve magánvállalkozóként dolgozik különféle iparágakban. World Ventures előtt is már nagy sikereket ért el a Network Marketing szakmában mégis legnagyobb sikereként az a tulajdonsága szolgál, hogy emberek tömegei biznak benne és keresik segitségét. Az emberek sohasem egy üzleti lehetőséghez csatlakoznak, hanem a személyhez aki számukra megmutatta az üzletet. Legnagyobb kincsed az amikor emberek bizalmát tudod megnyerni és azt megtartani. Gitta küldetéseként érzi, hogy emberek tömegének tudjon segiteni tudásával és elkötelezettségével az emberek személyi és anyagi fejlődése érdekében.

Mobil: 06/20-328-9726

Email: svt@gitta.hu


Domján Gábor- Magyarország

Domján Gábor  az iskolában autószerelő szakmát tanult, majd Németországban szerezett autómérnöki és külkereskedelmi diplomát. 1990-ben Bécsben kezdtett dolgozni és abban az évben találkozott a hálózatépítő marketinggel először. Egy tapasztalt német szponzor vezetette be ennek a különleges szakmának -mert ez igenis egy külön szakma, ami sokaknak biztosít hosszú távú megélhetést- a rejtelmeibe. 1992-re már kizárólag a hálózatépítéssel foglalkozott, otthagyva akkori külkereskedelmi képviselet-vezetői munkáját. 1993-ra hálózatigazgató lett egy német-svájci MLM-hálózat Kelet-Európáért felelős vezetésében. 1994-ben megalapította a BIONET-hálózatot, amelyhez 22 országban több, mint 150.000 regisztrált tag csatlakozott az évek során. Magyarországon gyártott gyógynövény-alapú egészségmegőrző termékeiket világszerte elismerték, pl. a koreai állami tv-ben is szerepelt meghívott vendégként.
2007-ben visszavonult az aktív cégirányítástól, azóta kizárólag passzív jövedelemből él, és idejét főleg a család, utazások és szabadidős programok töltik ki.  Fontos számára a rendszeres egészséges testmozgás, aikido, búvárkodás, rafting, vitorlázás, repülés és a dinamikus lövészet a kedvencei.
A WorldVentures hálózatában a világ számos országából rengeteg kedves és segítőkész embert ismert meg, sok új barátságot kötött. Eddig 51 országban járt és így mára jó rálátása van a WorldVentures által kínált Klubtagság és üzleti hálózat előnyeire. “Ez egy olyan lehetőség, amely megadhatja számodra mindazt, amiért élni érdemes.”

Mobil: 06/20-937-4313

Skype: bionetdt

Web: http://www.bionet.hu

Tünde Negron és Martin Ruof (International Marketing Director) 2011 Phoenix, Arizona

Tünde Negron, Dan Stammen(Chief Marketing Officer) Anthony Negron