2011 Nemzetközi Worlventures Konferencia

Fantasztikus élményben volt részünk az elmúlt hétvégén a Las Vegasban megrendezett Nemzetközi Worldventures Konferencián. 36OO résztvevővel majdnem teljes egészében elfoglaltuk a Paris hotelt amely az egyik legnagyobb és legimpozánsabb Las Vegasi hotelek egyike.

A huszonkettedik emeleti szobánkból a kilátás az Eifel toronyra és a gyönyörű Bellagio hotelre nézett ahol esténként a hires szökőkút vizishow előadásban volt részünk hol Andrea Bocelli hol pedig Celine Dion zenéjére.

A konferencia péntek reggel kezdődött. A hangulat már korán reggel az egekben tombolt és az estére ez csak egyre fokozódott.

Mike Putman Rovia egyik tulajdonosa beszámolt a 2011-re és 2012-re tervezett nemzetközi piacnyitásokról melyek között szerepelt, 2011 nyarán Szlovénia, és 2011 májusában pedig Hong Kong.

Worlventures 2012-re tervezi Ausztália, Új Zéland, Malázia, és Brazilia megnyitását.

Kyle Lowe aki nemzetközi terjeszkedésért felelős, emlitést tett Worldventures infrastuktúrájának kiterjesztéséről és megnöveléséről a már megnyilt országokban. Ez magába foglalja az adott ország többek között
Magyarország helyi piaci adottságaira és szokásrendszerére szabott segédanyagok bevezetését és magyar nyelvre való leforditását, mely a közeljövőben az üzletépitők rendelkezésére fog állni.

    Rovia Hirek:

Áprilistól havi $69 dolláros hajóutak bevezetésre és
próbaként egy 7 napos Nyugat Karibi hajóút $199-ért.MyRovia= Facebook szteroidon: Pár hónapon belül bevezetésre kerül.

A MyRovia oldalon lehetőségünk lesz élményeinket megosztani a világgal. Képzelj el egy olyan oldalt ami hasonlóan fog működni mint a Facebook. Lehetőséged lesz arra, hogy meghivd barátaidat, ismerőseidet megoszd velük az élményeidet feltölthető videókkal, fényképekkel és cikkekkel és mellette pénzt is keress. Amikor az egyik barátod ellátogat a MyRovia oldaladra, elolvassa cikkeidet vagy mások véleményét, beszámolóját egy adott nyaralóhelyről amennyiben úgy dönt, hogy szeretne ő is kedvezményesen
utazni és az utazását a te oldaladon foglalja le vagy netán megveszi a klubtagságot az mind a te üzletedet fogja gyarapitani.

A jelenlegi még kezdeti állapotban lévő Dreamtrips Life oldalon (www.DreamtripsLife.com) már 85 továbbfejlesztés megtörtént
múlt havi bevezetése óta.

Új fejlesztésként mától lehetőség nyilt azon üzlettulajdonosok számára akik reklámlehetőségként kiakarják használni a több százezer Worldventures Utazási Klub reklám lehetőségét és mint üzletpartner kivánnak csatlakozni és szolgáltatásukat kedvezményesen rendelkezésre bocsájtani a tagok számára. A regisztrálás ingyenes, a részvétel feltétele minimum 2O%-os kedvezmény biztositása az adott szolgáltatás árából.

Worldventures egy olyan szolgáltatásokból álló világháló és adatbázis kifejlesztését tűzte ki céljául ahol világszerte mindennapi kedvezményeket fog tud biztositani  klubtagjai számára.

Dan Stammen előadást tartott a sikeres üzletépités három alapfeltételéről.

Dan Stammen az egyik legsikeresebb hálózatépitők egyike. Mielőtt Worldventures egyik alapitó tagja nem lett egy jogi termékeket értékesitő network marketing cégben volt az első számú üzletépitő, 15O ezer üzletkötővel és 65O ezer felhasználóval csapatában. Szakmailag az egyik legmagasabban elismert üzletkötők egyik a hálózatépitő iparban.

Siker Három alap lépése:

1. Használd a terméket amikor csak lehetőséged van rá

2. Használd a rendelkezésedre álló eszközöket (épits egy eszközökön alapuló hálózatot) mert az másolható

3. Vegyél részt a rendezvényeken Regionális Képzés- Budapest Május 28-án

A konferencián szó esett a Manifest Alapitványról http://www.manifestfoundation.org/ melyen keresztül lehetőségünk nyilik
hozzájárulni és segiteni a világ azon részeit ahol még az alapfeltételek is
hiányoznak az egészséges, sikeres élethez mint például szállás, vizkészlet,
oktatás. A Worldventures tagok adományaikkal már 5 iskola épitéséhez járultak hozzá Guatemalában. Ez évben hat karitativ út áll rendelkezésre azok számára akik fontosnak tartják hogy ily módon is hozzájáruljanak a világ jobbá tételéhez. A Manifest Alapitvány helyi projektek kivitelezését is célba vette.

Számos már rendkivüli előadótól volt lehetőségünk tanulni és ötleteket szerezni. Worldventures jövőbeli tervei egy világszintű életszinvonal megnövelése azáltal, hogy lehetőséget biztosit anyagi helyzetünk növelésére mind időbeli mind pedig anyagi szabadságunk megteremtésére.

Rendkivül szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen fantasztikus cégben dolgozhatunk és lehetőségünk van egy olyan eszközt kinálni ami által az emberek képesek életüket megváltoztatni.

„Help enough
people to get what they want and you will have everything you want.”

„Segits elég
embernek megszerezni amire vágynak és te mindent megkaphatsz amire te vágysz.”

Hozzászólás