Vegye ki részét a Magyarországi piacnyitásból!

Kedves Hálózatépitő munkatársak, vezetők!

Egy USA-ból származó immár 5 éve stabilan működö, adósságmentes utazási szolgáltatásokkal foglalkozó cég európai vezetőket keres a Magyarországi piacnyitáshoz.

World Ventures stabil fejlődésének köszönhetően 2010 Januarjában megnyitotta kapuit az első európai országban Angliában, amit Svédország, Hollandia, Németország és október végén Magyarország követ.

A  cég Magyarországnak azt a szerepet szánja “mivel a magyar hálózatépitők már több alkalommal is bebizonyitották rátermettségüket és üzleti érzéküket a Network Marketing iparágban”, hogy kapuként szolgáljon a többi kelet-európai országok megnyitása felé.

Amiben World Ventures különbözik az összes többi hálozatépitő cégtől, az nemcsak szóban bizonyitható hanem dokumentációkban is. A Network Marketing iparágban az a cég, amely túlhaladja a harmadik évet, mutat némi stabilitást.

Ez az utazási cég  immár 5 éves, átment a formuláció és a koncentráció szakaszán, és évi több mint $250 milliós forgalommal, egy bizonyitottan szinvonalas szolgáltatással, és 89% vendégmegtartasi arányával készen áll a nemzetközi kiterjedésre.

Jelen pillanatban a momentum szakaszban, van amiről azt tudjuk, hogy az igazi gazdagság ebben a szakaszban keletkezik azok számára, akik a megfelelő időben a megfelelő helyen vannak, és azt ki is használják.

Az utazasi iparág évi 8 Trillio dolláros forgalmat produkál meghaladva az ingatlanipar, az olaj és gyógyszergyártasi ipar forgalmának összességét, és az elkövetkezendő 10 évben ennek megduplázodása várható.

Mikor egy üzleti lehetőséget elemzünk a három legfontosabb tényező maga az:

  • Iparág (Van e lehetőség egy nagy piacot megnyerni ezen az iparágon belül)
  • Továbbá az, hogy mekkora az utazási ipar, és milyen előnyökben részesülhet az, aki úgy dönt, hogy résztvállal az elkövetkezendő pár évben,  azt az alábbi videó részletesen demonstrálja.

    Tekintse meg az utazási iparágról szóló videót az egyik cégvezető előadásában:

  • Cég stabilitás (Milyen vezetői gárda, szakemberek állnak a cég mögött, és milyen az eddigiekben bizonyitott eredménye)
  • Professzor Charles King egy nagytekintelyű szakértő a hálózatépitő iparágban, az alábbi interjúban rövid elemzést ad World Ventures jelenlegi fejlettségi, növekedési szintjéről:

     

  • Termék eladhatóság (Az emberek vevők e a termékre vagy szolgáltatásra, szükség van e az emberek szokásrendszerének megváltoztatására, hogy a termék eladhatóvá váljék. Fizikai termékről van e szó vagy Szolgáltatásról és mi a konkurencia ebben az iparágban.

Hálózatépitők és klubtagok mesélik el tapasztalataikat és véleményüket erről a nem mindennapi lehetőségről:


Mindhárom területen World Ventures kimagasló eredményeket ért el az elmúlt 5 évben, meghaladva saját prognosztizációját.

A Magyaroszági nyitást október végére tervezik és ennek érdekében, mi egy nyilvános webkonferenciát bocsájtunk az érdeklődők rendelkezésére, ahol az egyik legfelsőbb vezetőtől hallhatjuk a cég vizióját az európai fejlesztéssel kapcsolatban. Hallhatjuk továbbá az utazási ipar előnyeit és, hogy miért épp ez a megfelelő idő és cég anyagi biztonságunk megteremtésére.

Amennyiben szeretne résztvenni a webkonferencián kérjük jelezze szándékát emailben. A webkonferencia napjárol és idejéről emailben fogjuk értesiteni.